Coop Online

Via Matkassen.com får du 200kr rabatt hos COOP genom att klicka här och ange rabattkoden MATKASSE när du gör gör ditt första Matkasseköp. Du kan också välja att handla i Coops matbutik och få 200 kr rabatt genom att ange koden MATKASSEGUIDEN.

Coop Online matkasse och matbutik online finns för hemkörning i Södertälje, Stockholm, Uppsala, Göteborg, Malmö, Kalmar, Västerås och Norrköping.

MatkasseRabattkod - 200 krPris - Kampanjpris 
CoopOnline LogoCoop Online MatbutikMATKASSEGUIDEN200kr rabatt på ditt första köpBeställ här!
CoopOnline LogoFamiljekasse - 3 dagar, 4 personerMATKASSE449 -249Beställ här!
CoopOnline LogoFamiljekasse - 4 dagar, 4 personerMATKASSE599 -399Beställ här!
CoopOnline LogoFamiljekasse - 4 dagar, 2 personerMATKASSE449 - 249Beställ här!
CoopOnline LogoEkologisk - 4 dagar, 4 personerMATKASSE699 - 499Beställ här!
CoopOnline LogoEkologisk- 4 dagar, 2 personerMATKASSE549 - 349Beställ här!
CoopOnline LogoLaktosfria - 4 dagar, 4 personerMATKASSE599 - 499Beställ här!
CoopOnline LogoLaktosfria - 4 dagar, 2 personerMATKASSE449 - 249Beställ här!
CoopOnline LogoHälsokassen - 4 dagar, 4 personerMATKASSE699 - 499Beställ här!
CoopOnline LogoHälsokassen- 4 dagar, 2 personerMATKASSE549 - 349Beställ här!

Coop Online – Coop Matkasse

Coop Online har tre olika typer av färdigplanerade matkassar för 2 eller 4 personer. De matkassar de erbjuder är Bas, Ekologisk och Laktosfri. Matkassarna innehåller 4 middagar per vecka och är bra om du känner för att få lite nya idéer på maträtter att laga för inspiration eller om bara känner för att spara tid och energi på matplaneringen och lägga den på annat.

coop matkasse

Hos Coop Online väljer du själv om du vill beställa en enstaka matkasse eller om du vill påbörja en prenumeration med önskat intervall.

Coop Online Matbutik på nätet

I Coop Onlines matbutik kan du inhandla allt du behöver hemma framför datorn och få det hemkört när det passar dig. Har du inte testat att göra dina matinköp på nätet så kan det vara intressant att göra det. En fördel är att impulsköpen minskar vilket leder till mer effektivt handlande och planerande av maten.

Coop Online matbutik

Känner du för att få lite inspiration utan att för den sakens skull köpa en färdigpackad matkasse för hela veckan finns det en massa recept ho CoopOnline med en smidig sökfunktion:

Receptsökning Coop Online

Coop Online Packat och klart

Färdigpackade paket för olika tillfällen hittar du i nätbutiken. Varför inte köpa ett färdigt kit för en 3-rätters middag med mat och recept för 339 kr för 4 personer eller en Grill-låda för 6-8 personer med Grillspett, potatis i folie och grillade grönsaker.

Coop Packat och Klart

 

Packat och klart är det även för de som ska bli småbarnsföräldrar. Coop har satt ihop ett babypaket för 299 kr som innehåller bland annat, våtservetter, baby schampoo och nagelsax med mer.

Coop Baby

Leveranskostnaden för hemkörningen går det ibland att få utan kostnad när det är såna kampanjer. Hemleverans kostar annars ca 49 kr. Betalning sker via kortbetalning, MedMera kort eller påfaktura via Klarna.