Årstiderna

Årstiderna är ett ekologiskt lantbruksföretag som erbjuder lådor och matkasse med säsongens ekologiska råvaror. Leverans kan du få i bland annat Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Örebro. Årstiderna erbjuder 100% ekologiska matkassar och när du köper via matkassen.com får du 20% rabatt när du blir kund genom att ange rabattkoden: OZZDXT. BESTÄLL MED 20% RABATT HÄR!

Årstiderna Logoype

Matkasse från Årstiderna

Dessa matkassar kan du beställa för 1-4 personer.


Orginalmatkassen

Klassiska smaker och inspirerande recept.
Beställ här!

Vegetariska Matkassen

Vegetariskt och ekologiskt
Beställ här!

Hälsomatkassen

Ekologiskt med kärlek
Beställ här!

Flexitariska Matkassen

Vegetariskt samt fågel och fisk
Beställ här!

Veganska Matkassen

Veganskt med fokus på smak och hälsa
Beställ här!

Idén som Årstiderna har är att fylla en ekologisk låda i trä med säsongens fräschaste ekologiska råvaror och därtill lättlagade välpassande recept för respektive innehåll, leverera lådan hem till din dörr. Årstidernas mål är att kunden ska få sina råvaror utan mellanhänder och så snabbt som möjligt. Årstiderna vill att råvaran ska förarbetas så lite som möjligt och att leveransen sker med så få transporter som möjligt.

Olika matkassar via Årstiderna

Årstiderna flera olika matkassar.  Några av matkassarna är: Orginalkassen, Hälsomatkassen och Vegetariska matkassen, Världskassen och vegankassen. När du beställer från Årstiderna kan du enkelt välja antal personer, datum och liknande. Du får med bakgrund i de valen förslag på passande alternativ.

Orginalkassen

Den här matkassen innehåller kända maträtter som är barnvänliga. Exempel på klassiska maträtter som du finner här är köttbullar, fiskfrikadeller och spaghetti bolognese.  Årstiderna väljer med omsorg tillbehör till de här klassiska rätterna för att säkra mycket fibrer och smak. Samtidigt minskar också andelen kött vilket gör det mer klimatvänligt och du får mer energi för pengarna.

Hälsomatkassen

Hälsomatkassen finns för 2 personer och 5 dagar. Här får du varierande, mättande och

Vegetarisk matkasse

Här finner du goda och mättande vegetariska rätter för män, kvinnor och barn, det vill säga hela familjen! Sanne Venlov är kocken bakom den här matkassen och hon fokuserar på goda, nyttiga och klimatvänliga gröna rätter.

Vegetariska matkassen innehåller spännande recept på mat som tar trekvart att laga. Lådan innehåller ”som vanlig” Årstidernas grönsaker, goda ekologiska kolonialvaror och mejeriprodukter.

Hos Årstiderna kan du även beställa extra varor i form av ett visst urval av styckevaror.

Veganska Matkassen

Fokus på god smak, hälsa, klimatvänlighet och självklart helt gröna rätter.

Världsmatkassen

Här är det fokus på hälsomsamma och kryddiga rätter med urgan känsla. Här erbjuds mat från världens alla hörn. Förbered dig på mycket variation med italienskt ena dagen och asiatiskt andra dagen. Den här kassen innehåller aldrig fläskkött.