Vår mat

Via Matkassen.com får du en unik rabatt i form av 2 st fruktkassar à 4 kg styck när du blir kund genom att ange rabattkoden: MCOMFRUKT. Varje korg är värd 99 kr styck. När du blir kund hos Vår Mat prenumererar du på minst två leveranser.

MatkassePortionerPrisKampanj
logga vår mat 1003-Dagars23952 fruktkassar à 4 kg med vår rabattkod: MCOMFRUKT
logga vår mat 1003-Dagars45952 fruktkassar à 4 kg med vår rabattkod: MCOMFRUKT
logga vår mat 1005-Dagars25652 fruktkassar à 4 kg med vår rabattkod: MCOMFRUKT
logga vår mat 1005-Dagars48152 fruktkassar à 4 kg med vår rabattkod: MCOMFRUKT
logga vår mat 1005-Dagars610452 fruktkassar à 4 kg med vår rabattkod: MCOMFRUKT
logga vår mat 100Kom i form kasse, 3 dagar24952 fruktkassar à 4 kg med vår rabattkod: MCOMFRUKT
logga vår mat 100Kom i form kasse, 3 dagar46952 fruktkassar à 4 kg med vår rabattkod: MCOMFRUKT
logga vår mat 100Kom i form kasse, 5 dagar26652 fruktkassar à 4 kg med vår rabattkod: MCOMFRUKT
logga vår mat 100Kom i form kasse, 5 dagar49152 fruktkassar à 4 kg med vår rabattkod: MCOMFRUKT
logga vår mat 100Kom i form kasse, 5 dagar611452 fruktkassar à 4 kg med vår rabattkod: MCOMFRUKT
logga vår mat 100Detox 1 pers, 14 dagar123002 fruktkassar à 4 kg med vår rabattkod: MCOMFRUKT
logga vår mat 100Detox 2 pers, 14 dagar230002 fruktkassar à 4 kg med vår rabattkod: MCOMFRUKT

Vår mat är hälsosamma matkassar på nätet. Med Vår mat får du kärlek i varje kasse! Du får omsorg genom en välplanerad matsedel för tre eller fem dagar i taget, och besparar dig mödan att fundera över menyer och råvaror. Din hälsa ligger i fokus för Vår mat, och det är viktigt att varje kasse ska vara välkomponerad och näringsrik. Med en restaurangkock och en person med gedigen erfarenhet av vad och hur man skall äta, kan du känna att du lämnar över allt i trygga händer. Både smaken och näringsintaget har tänkts på åt dig. Livsmedlen som används i Vår mat är i första hand både närodlade och ekologiska, och detta går som en röd tråd genom deras matkassar och livsval. Det är viktigt att maten är hälsosam och näringsrik. Vill du ha mat som är bra för att komma i form så kan du välja kom i form kassen där det dragits ner på kolhydraterna. Vår Mat

Njut av hälsosam mat tillsammans med familjen

Måltiden är ett av de viktigaste tillfällena på dagen för att umgås med familjen, så ta tillfället i akt och undvik onödig stress och halvfabrikat! Vår mat undviker tillsatsämnen i maten och läser det finstilta på förpackningarna åt dig. Grönsakerna kommer från närbelägna gårdar. Vår mat står för planering, inköp och leverans av matprodukter med tillhörande recept. Det enda som återstår för dig är alltså att laga till maten. Recepten är lätta att följa, och omväxling förnöjer. Några trotjänare som återkommer regelbundet finns det bland recepten.

Så ta tillfället i akt och beställ en matkasse från Vår mat. Företaget tar hand om allt praktiskt åt dig, och fokuserar på att du ska få en näringsrik måltid bestående av ekologiska och närodlade produkter. Spara dig lite stress i vardagen och få tid över till familj och vänner istället för att skynda med vardagsbestyr. Få en näringsrik och hälsosam måltid på köpet!

Vår mats matkassar får man för tillfället i Nässjö, Eksjö, Jönköping, Huskvarna, Vaggeryd, Skillingaryd, Vetlanda, Tranås och Aneby.