Tre bönder – Ekologiskt kött till dörren

Köttlåda från Tre bönder

Tre bönder är ett familjeföretag som grundades 2012 och som levererar etiskt och KRAV-märkt kött. De erbjuder framförallt olika typer av köttlådor som innehåller blandat nötkött. Företaget ägs av Helena, Fredrik och Johan och allt kött produceras på deras egna gård Torps Gård i Näshulta. Gården ägdes av Helenas familj i tre generationer innan Tre bönder tog över den. Deras affärsidé är att sälja lokalt producerat kött som kommer från djur som mår bra och behandlas väl. I dagsläget kan man välja mellan tre olika köttlådor från Tre bönder – beroende på önskad mängd.

Vilka produkter erbjuder Tre bönder?

De tre köttlådor som Tre bönder erbjuder sina kunder är följande:

  • Stora blandlådan – innehåller tio kg kött från olika delar av djuret. Man får både rostbiff, entrecote, högrev och fransyska i denna låda. Eftersom i princip hela djuret används blir det mindre svinn. Detta leder till en mer hållbar typ av köttproduktion och att kunderna har möjlighet att prova nya delar av kon som de kanske aldrig tidigare ätit.
  • Lilla blandlådan – innehåller fem kg kött. Precis som den Stora blandlådan innehåller denna låda produkter av olika delar av djuret, fast i lite mindre mängder.
  • Nötfärslådan – innehåller fem kg nötkött.

Samtliga lådor kan man få levererade antingen fyra eller sex gånger per år. Tre bönder erbjuder också styckförsäljning av dessa lådor samt enstaka delar av djuret som till exempel oxfilé. Att påbörja en prenumeration leder till lägre priser än om man gör enstaka beställningar.

Beställ köttlåda från Tre bönder

Allt kött som man beställer från Tre bönder är producerat på Torps gård i Näshulta. För den som är intresserad av att besöka gården för att se hur djuren har det så är detta möjligt om man bokar tid i förväg. Produkterna man beställer från Tre bönder går att hämta upp på gården, men man kan också få det levererat hem till en mindre kostnad för frakt.

Beställ nu med rabattkod

RabattkodPris - Kampanjpris
Tre Bönder Logomatkasse10200 kr rabatt på prenumeration av valfri köttlåda 10 kg.
Tre Bönder Logomatkasse5100 kr rabatt på prenumeration av valfri köttlåda 5 kg.