Stora Matkassen – Nya namn hos Middagsfrid

De nya namnen på Middagsfrids matkassar är:

Middagsfrids Stora Matkasse – ersätter gamla namnet 5-dagarskasse – 599 kr (895 kr)

Middagsfrids Mellanstora Matkasse –ersätter gamla namnet 3-dagarskassen – 399 kr (675 kr)

Middagsfrids Lilla Matkasse – ersätter gamla namnet 2-personerskassen –  575 kr

Middagsfrids Barnkasse – ersätter gamla namnet Barnkassen – 499 kr (745)

Stora matkassen – 5 dagarskassen

När Middagsfrid startade sin verksamhet 2007 var det femdagarskassen eller som den nu heter Stora Matkassen som var den produkt de sålde. Den har visat sig vara mycket framgångsrik. Stora matkassen innehåller 5 middagar för 4 portioner och du kan köpa första matkassen för 599 kr. 

Middagsfrids 3 och 5 dagarskasse

2 personerkassen och barnkassen från Middagsfrid

 

Stora matkassen har sedan starten varit en populär matkasse och Middagsfrid har hela tiden utvecklats genom att erbjuda fler matkassar samt tilläggskassar. Efter 5 dagarskassen så började Middagsfrid erbjuda 3-dagarskassen som nu kallas för Mellanstora Matkassen. Där får du 3 middagar för 4 personer. Även hushåll som är mindre till exempel 2-personers hushåll har kunnat ha mycket nytta av Stora Matkassen med 5 middagar för 4 personer eftersom det är perfekt att använda de två extra portionerna som lunchlåda till jobbet vilket leder till att du sparar in nästan 100 kr extra per dag. Middagsfrid beslöt sig dock för att erbjuda en 2-personerskasse och då blir det även mer aktuellt för singelhushåll som då kan dra samma nytta av 2-personerskassen som ett hushåll med 2 personer kan göra med 5-dagarskassen med 4 portioner per dag.

Den senaste matkassen som Middagsfrid släppte nyligen är Middagsfrids Barnkasse som innehåller barnklassiker så som köttbullar. Maten tillagas från grunden vilket gör att det är hög kvalitet på maten du serverar dina barn. Även vuxna har visat sig uppskatta barnkassen så det är ett bra alternativ att beställa Middagsfrids barnkasse där du får 4 middagar för 4 personer. Barnkassen kostar 499 kr när du köper din första matkasse. Det ordinarie priset är sedan 745 kr per vecka. Att laga bra mat till dina barn är viktigt så att de lär sig att uppskatta riktigt god och vällagad mat.

Besök Middagsfrid och köp någon av deras matkassar – Klicka här!

 

Comments are closed.