Schlagerquiz med COOP

På Appstore kan du nu ladda ner Festivalfajen. Det är en Schlagerquiz med COOP där du kan vinna matkassar med innehåll som är passande när du ska slå dig ner i soffan och se på melodifestivalen. Du kan också vinna biljetter till Melodifestivalen. Festivalfajten som appen heter är framtagen av Monterosa och frågorna är gjorda av en riktig schlagerentusiast.

Mer om Schlagerquiz med COOP

Det är 10 personer som vinner en matkasse varje vecka och det är de som snabbast har svarat rätt på alla frågor/uppgifter. I appen kallas det också att ” samla alla matvaror”. Detta innebär alltså att klara alla uppgifter. De lyckliga vinnarna som får gå och se melodifestivalen på plats blir kontaktade av COOP via e-mail. De som vinner kuponger blir kontaktade via SMS. Du behöver ha ett svenskt mobilnummer för att kunna ta del av detta. Det är också viktigt att du registrerar dig på appen så dina resultat registreras och du placeras på topplistan över de som vinner. Vidare finns det möjlighet att utmana dina vänner på Facebook i denna Schlagerquiz. Om du vill utmana dina vänner på Facebook så registrerar du dig via Facebook och väljer sedan ut vilka du vill tävla mot. Tävlingen pågår i flera veckor och tävlingarna och topplistorna förnyas natten mellan söndag/måndag med undantag för den sista deltävlingen som är finalen då tävlingen nollställs natten mellan torsdag och fredag.

COOP erbjuder sina medlemmar ett bra pris om du vill köpa biljetter till festivalen. Om du handlat över 500 kr kan du gå 2 för 1 eller 4 för 2. Besök COOP för mer info.

I matkassarna som COOP rekommenderar så finner du bland annat Tacos och hamburgare. COOP föreslår 3-rättersmenyer. MatHem som också erbjuder melodifestivalkassar har också Tacos på menyn. MatHem satsar mer konsekvent på Tacos under alla veckorna Melodifestivalen pågår med an COOP har betydligt mer variation.

Ladda ner COOPs app på Appstore och tävla. Lycka till!

Comments are closed.