Så här fungerar ICAs matkassar

Ica Matkasse

Så här fungerar ICAs matkassar:

  1. Ansök om ICA bonuskort om du inte redan har det
  2. Beställ ICAs matkasse online
  3. Hämta matkassen i din butik eller beställ hemkörning
ICA erbjuder 3 typer av matkassar:
Matkasse+dagarPortionerPris-KampanjprisBeställ här
Familj, 3 dagar4Från 299 kr*Beställ här!
Familj, 3 dagar6Från 399kr*Beställ här!
Familj, 5 dagar4Från 399 kr*Beställ här!
Inspiration, 3 dagar4Från 299 kr*Beställ här!
Vego, 3 dagar4Från 299 kr*Beställ här!
Inspiration, 4 dagar4Från 399 kr*Beställ här!
Inspiration, laktos- och glutenfri, 3 dagar4Från 299 kr*Beställ här!
Bistro, 2 personer2Från 299 kr*Beställ här!

Som kund hos ICA kan man vara säker på att man alltid hittar färska och bra råvaror i butikerna. När ICA för några år sedan började erbjuda sina kunder hemleverans av färdigpackade matkassar med noggrant framtagna recept var det en självklarhet att även dessa skulle innehålla de absolut bästa av råvaror. Så hur fungerar då ICAs matkassetjänst? Eftersom detta är en tjänst för ICAs egna kunder gäller det att du antingen har ett ICA Bonuskort eller ett ICA Bankkort. Detta ansöker du enkelt om i din närmaste ICA-butik och får sedan ditt ICA Kort hemskickat på posten. När du fått hem ditt ICA Kort är du registrerad kund och kan enkelt logga in på ICAs hemsida för att beställa din första färdiga matkasse.

ICA Matkassen finns i tre olika varianter för att ni ska kunna välja en som passar just er familjs önskemål och smak. ICA Matkassen Inspiration är det perfekta valet för den som blir inspirerad av att prova nya råvaror, kryddor och smaker och dessutom gärna lagar mat från grunden. Ett av recepten innehåller dessutom efterrätt eller tilltugg så att ni en gång i veckan ska kunna sitta och njuta runt matbordet lite extra länge. ICA Matkassen Laktosfri är som hörs på namnet speciellt anpassad för de som lider av laktosintolerans. Produkter som vanligtvis innehåller laktos är därför utbytta mot laktosfria alternativ. Utöver det är den laktosfria kassen identisk med Inspirations-kassen. För familjen som gärna sparar pengar såväl som tid har ICA tagit fram Matkassen Billiga Veckan. Fullpackad med färska råvaror i kombination med halvfabrikat bjuder denna matkasse på enklare måltider till mycket bra pris som passar både barn och vuxna perfekt. Alla matkassar finns både som 3- eller 5-dagarskasse med middagsrecept utformade för fyra personer.

ICA Matkassen finns att hämta i många ICA-butiker runt om i landet. Många av butikerna erbjuder dessutom hemleverans hela vägen till din dörr. På hemsidan ser du enkelt vilka butiker i ditt område som erbjuder matkassetjänsten samt vilka som dessutom kör ut matkassarna till sina kunder. Så vill ni också spara tid och pengar samtidigt som er familj får i sig inspirerande och nyttig kost, slipper impulsköp och värnar om miljön så kan vi verkligen rekommendera någon av ICAs populära matkassar.

Till ICAs Matkasse – Klicka här!