Registreringsprocess Middagsfrid

Överst på Middagsfrid.se hittar ni knappen där det tydligt står ”Beställ”. När uppgifterna är ifyllda kommer det direkt upp ett meddelande som talar om ifall Middagsfrid, i dagsläget, levererar till er ort eller inte. Då Middagsfrid idag levererar sina kassar till stora delar av Sverige är chansen stor att de levererar till just ert område.

Klicka på Beställningsknappen

Börja beställa genom att klicka på "Betäll" knappen

När ni klickar på beställ-knappen slussas ni automatisk vidare till ett fält som är placerat till höger på sidan. I fältet fyller ni i era kontaktuppgifter.

Har kan du också se direkt om Middagsfrid levererar hem till din adress eller inte:

Här ser du om de kör hem till din adress

Karta visar din adress och meddelande visas nere till höger

Klicka sen på ”Fortsätt knappen” som befinner sig längre ner på sidan:

Att klicka hem sin första kasse går snabbt och enkelt. Dessutom slipper ni oroa er för bindningstider och fraktkostnader. Hos Middagsfrid är det nämligen möjligt att avsluta sin prenumeration, eller ta en paus ifrån den, när som helst. Dessutom ingår frakten i priset.

Efter detta steg ges ni möjligheten att välja mellan 3-dagarsmenyn eller 5-dagarsmenyn. Oavsett vilket alternativ ni väljer kommer ni att få er första beställning till ett reducerat prova-på-pris. När alla uppgifter är angivna klickar du dig vidare på fortsätt-knappen längst ner.

Välj 3 eller 5 dagarsmenyn

Välj den produkt du önskar

Därefter klickar ni snabbt och smidigt i vilken veckodag ni önskar få er leverans och om ni önskar få den varje eller varannan vecka. När ni ska fylla i betalningssätt har ni två olika alternativ. Antingen betalar ni genom att välja faktura eller så väljer ni att betala med betalkort. Om ni väljer betalkort får ni fylla i era kortuppgifter hos Middagsfrid. Middagsfrid samarbetar med DIBS Payment Service AB för att garantera er en säker transaktion av er betalning.  Summan dras från ert kort ungefär en vecka innan leverans av matkassen sker. I samband med registreringen dras automatiskt en krona från ert kort för att kontrollera att de angivna kortuppgifterna stämmer. Den dragna kronan femdubblas sedan av Middagsfrid som skänker pengarna till Naturskyddsföreningen.

Sist men inte minst erbjuds ni möjligheten att lägga till en specialkasse till er beställning. Bland specialkassarna hittar ni allt från den härliga Fruktkassen till den mysiga Fredagskassen. Att bli kund hos Middagsfrid går snabbt och ni får snart er efterlängtade kasse levererad direkt hem till dörren.

Idag är det viktigare än någonsin att vi värnar om vår miljö genom att tänka på vilken mat vi väljer att köpa och tillaga. Middagsfrids vision är att återinföra en god kosthållning i Sverige, där maten håller en hög kvalitet och är fri från farliga E-nummer.  Deras huvudsakliga mål är att skänka frid vid middagsbordet genom att leverera god och nyttig mat direkt hem till dörren. Middagsfrids medarbetare är noggranna med att välja ut fina råvaror som har tagits fram med omtanke för både djur och natur.