Registreringsprocess Linas Matkasse

Med en vision om att förenkla människors vardag och samtidigt bidra till en nyttig och inspirerande kost, som dessutom ofta består av ekologiska råvaror, startades Linas Matkasse år 2008. Nästan direkt blev Linas Matkasse en av de mest populära aktörerna i branschen och än idag ligger de i toppen av de största matkasseleverantörerna. För den som vill prova på denna populära och spännande tjänst är det självklart enkelt att registrera sig på företagets hemsida.

linasmatkasse.se hittar du all nödvändig information om allt från priser och leveransvillkor till råvaror och företagets arbetssätt och vision. Redan på förstasidan hittar ni rubriken ”Prova på & beställ” där ni klickar för att få hem er första matkasse.

När ni klickat på ”Prova på & beställ” skriver ni in ert postnummer för att direkt få svar på leveransmöjligheterna i området där ni bor. Linas Matkasse levereras idag till cirka 500 orter i landet och chansen att de levererar i ert område är därför stor. När ni får det glada beskedet att matkassen levereras till er ort är det dags att välja vilken av matkassarna ni vill prova på. Ni väljer mellan 5-dagarskassen, 3-dagarskassen eller dessa två kassar i en kombination, där ni ena veckan får råvaror och recept för fem middagar och andra veckan för tre middagar. Oavsett vilken kasse ni väljer är ni garanterade en rabatt på 250 kronor vid er första beställning.

När ni har valt er kasse får ni möjlighet att välja pris på kassen. Detta steg är framförallt till för de som har en presentkortskod hos Linas Matkasse, men eftersom ni automatiskt får rabatt på er första beställning så behöver ni här bara gå vidare genom att klicka på knappen: ”Fortsätt till nästa steg”. Här väljer ni vilken vecka er första kasse ska levereras samt fyller i ert namn och er adress. I nästa steg skriver ni in telefonnummer och mailadress där matkasseleverantören kan nå er vid eventuella frågor eller problem vid själva leveransen.

När ni valt kasse och leveransdatum samt fyllt i alla kontaktuppgifter är det dags för det sista steget i registreringsprocessen. Här väljer ni det betalningssätt som passar er bäst. Ni kan antingen betala med kort eller med faktura. Eftersom Linas Matkasse använder sig av den säkerhetsanpassade betaltjänsten Auriga ePayment AB kan ni känna er trygga med kortbetalningen, samt vara säkra på att era kortuppgifter endast blir synliga för just Auriga ePayment och ingen annan. I samband med din beställning dras en krona från ditt konto för att kontrollera att alla kortuppgifter är korrekta. Beloppet för beställningen dras först några dagar efter ni har mottagit er matkasse. Innan detta sker får ni dessutom ett sms med information om belopp och datum som beloppet kommer att dras. Denna enkla och säkra process tar inte mer än några minuter, och med tanke på den tid ni kommer spara som kund hos Linas Matkasse borde dessa minuter inte vara något hinder.

Beställ Linas Matkasse – Klicka här!