Ny kasse hos City Gross

Ny kasse hos City Gross lanseras. De lanserar parkassen eller 2-personerskassen samt laktosfri matkasse och fruktkasse. Detta är ytterligare ett kliv framåt som City Gross gör som en av de stora aktörerna för att öka sin matkasseförsäljning. Ytterligare faktorer som ligger bakom utökningen av sortimentet är att de överträffat sin budget och tillväxten vecka för vecka är positiv.

Under Mars och April 2013 så utökade City Gross även sitt distributionsnät genom att börja leverera till orter som inte har en City Gross-stormarknad vilket leder till att de utökar sin täckning till 600 000 fler svenskar som kan köpa deras matkasse.

När du köper matkasse hos City Gross finns det två olika priser där det ena priset är det du betalar om du hämtar upp matkassen i butik och det andra priset när du beställer matkassen hem. För tillfället så kostar det 50 kr extra att få matkassen hemkörd istället för att åka och hämta den i din City Gross-stormarknadsbutik.

matkassepris hos City Gross 5 middagar 4 personer

Nu finns det matkassar för 2 och 4 personer hos City gross och 2 personerskassen kostar 449 kr vid avhämtning och 499 kr när du beställer hemkörning.

4 personerskassen kostar 549 vid avhämtning och 599 kr vid hemkörning. Den nya Laktoskassen som nyligen lanserats kostar lika mycket.

2 personers kassen är till för de hushåll med 1-2 personer eller familjer med yngre barn som fortfarande äter barnmat.

Om du är ett singelhushåll kan det fortfarande vara aktuellt att köpa 2 personerskassen då det finns bra uppsida att kunna ta med sig mat till jobbet som lunchlåda med den överblivande portionen och på så sätt få både bra och god mat som du lagar hemma både till lunch och middag.

För den grillsugna finns det även en grillkasse som du kan beställa till grillkol om du inte hunnit ladda upp hemma än för 69 kr som en tilläggsprodukt. Grillkassen är för 4 personer och 4 dagar med ett pris som är samma som 4-personerskassen. Det vill säga 549 kr för avhämtning och 599 kr för hemleverans.

Comments are closed.