Mugg från Rice eller matkasse på Mors dag

Den sista söndagen i Maj firar vi varje år Mors dag, och vad kan vara en bättre present än en snygg picknickmugg eller ett presentkort på en matkasse? Det danska designmärket Rice har en snygg serie muggar och plastglas som är perfekta att ta med sig när man går på picknick, och detta är en present som passar utmärkt att ge bort på Mors dag som alltid sammanfaller med sommarens intåg i Sverige. Muggarna finns att köpa på Mathem, som är en av Sveriges mest populära livsmedelsbutiker på nätet. Förutom deras enorma utbud på livsmedel erbjuder Mathem också matkassar för 2-6 personer i olika varianter. Varför inte passa på att starta en prenumeration eller fylla på skafferiet samtidigt som du köper en riktigt fin och användbar present till Mors dag?

Klicka här för att ta del av erbjudandet!

Presentkort på matkasse på Mors dag

Ett annat alternativ är att ge bort ett presentkort på en matkasse hos till exempel Linas matkasse, Matkomfort, Tasteline matkasse eller Middagsfrid. För den som aldrig testat matkassar är det ett gyllene tillfälle att få upp ögonen för hur gott, nyttigt och framförallt enkelt livet blir när man var eller varannan vecka får en härlig matkasse levererad hem till dörren. Det finns idag många olika typer av matkassar för både små och stora familjer, och dessutom går det att ordna laktosfria eller glutenfria produkter, särskilda kassar för barnfamiljer eller en mindre matkasse för det lilla hushållet. Möjligheterna är oändliga och med ett presentkort på en matkasse kan man själv välja vilken typ av kasse man vill ha.

Mathem matkasse

Mathem – matkassar och livsmedelsprodukter i ett

Även Mathem erbjuder presentkort på matkassar och har även ett stort utbud av livsmedel och matrelaterade produkter i sitt breda sortiment. Kolla in de snygga desingprodukterna från Rice, eller andra praktiska verktyg för att göra picknicken riktigt lyckad!

Nedan följer information om Mathems olika matkassealternativ!

Antal dagar och personerOrdinarie prisProva på prisVårt prova på prisRabattkod
5 dagar 4 portioner769 kr469 kr319 krMCOM150
3 middagar 4 portioner569 kr269 kr119 krMCOM150
Ekologisk 5 middagar 4 portioner769 kr585 kr435 krMCOM150
Ekologisk 3 middagar 4 personer569 kr379 kr229 krMCOM150
Gratis leverans i matbutiken49-99 kr49-99 krFri leverans krhandlasmart07

Comments are closed.