Premiär för matkasse-recensioner; Linas Matkasse

Idag är Matkassen.com glada över att presentera bloggaren Madeleine Jonsson från Eskilstuna som första bloggare att recensera sin vecka och upplevelse med Linas Matkasse! Madeleinies blogg finns heter MaddisenJ.

Nu har vi testat Linas inspirationskasse under en tid och vi har varit nöjda med att få allt planerat och hemhandlat. Det är otroligt smidigt och man får chansen att testa maträtter och kombinationer som man aldrig annars skulle komma att tänka på. Det är väldigt roligt och vi har hittat flera rätter som kommer bli lagade i vardagen även utan Linas matkasse vilket känns kul! Det är skönt att man veckan innan får ett mail där det framgår vilka basprodukter och kryddor som man ska ha hemma till veckans recept. Oftast handlar det om sånt som man har hemma som ex. mjöl, salt, peppar osv.

Vi har fått köpa till några kryddor under dessa veckor men det känns inte som något jobbigt utan snarare roligt då man på så vis kan variera kryddningen på den egna maten mer.
Bild på leverans av Linas Matkasse

Under de veckor vi testat maten har det varit en rätt som jag inte gillade. Eller snarare en krydda i en sallad som jag absolut inte klarade av men annars har maten varit väldigt god och bra. Man får fräscha och goda råvaror, mycket ekologiskt och man lagar allt från scratch så man utsätts inte för några onödiga konserveringsmedel vilket känns väldigt bra. Det bidrar till att man gör kroppen en tjänst på samma gång!

Bild på maträtt från Linas Matkasse
Här ovan ser ni ett av alla underbart goda recept som ingått i Linas matkasse denna vår. En supergod lax som ungsbakats och som serveras tillsammans med en sallad med matvete, soltorkadetomater, purjolök och sockerärtor och till det en sås med gurka, rädisor, cremefraich och purjolök. Väldigt gott och inte alltför onyttigt!

Vill du också testa en matkasse så tycker jag absolut att du ska göra det! Hos Linas matkasse har du inget köptvång utan kan helt enkelt testa en kasse till reducerat pris och om du inte vill fortsätta är det bara att du säger upp avtalet efter att kassen är slut! Enkelt va?!

Om ni vill få tips på olika kassar tycker jag ni ska spana in Matkassen.com där de skriver om de olika kassarna som finns från olika företag.

Comments are closed.