Linas Matkasse är årets komet

Vi på Matkassen.com vill passa på och gratulera gänget, de anställda, ägarna och sist men inte minst alla kunder till utmärkelsen som Årets komet!

Det har gått fem år sedan Niklas Aronsson och Lina Gebäck (Niklas Aronssons syster) startade Linas Matkasse. Juryn nämner deras flit, fokus och viljan att hitta lösningar som både främjar kundernas tid för familj och fritid samt en hälsosam livsstil.

Juryns motivation lyder: “Vinnaren i Årets komet har satt igång ett teknikskifte i en synnerligen trögrörlig bransch och bevisat att den affärsidé som jättarna i branschen länge har tvivlat på, faktiskt fungerar. Med outtröttlig energi och målmedvetenhet har dessa entreprenörer framgångsrikt satsat på att både lösa vardagspusslet och att främja hälsosamma matvanor. Företaget uppvisar en enastående tillväxt och låter inte Sveriges gränser stå i vägen för vidare expansion.”

Retail Awards, där det ärofyllda priset ingår, arrangeras av Svensk Handel och tidningen Dagens Handel. Det finns ytterligare elva priser, varje kategori har en jurygrupp på fem branschkunniga personer som korar såväl finalister som i finalen vinnaren inom respektive kategori.

Retail Awards avslutas med en stor fest som leddes av skådespelaren Mikael Tornving på Stockholm  Waterfront Congress Centre.

Vinnare Retail Awards 2013:

Årets komet: Linas Matkasse

Årets butikskedja: Mio

Årets butikslösning: Ica Special

Årets säkerhetslösning: Kontantdepån

Årets butikssäljare: Madelene Andersson, Twilfit i Luleå

Årets e-handel: Kicks.se

Årets hållbara butik: Myrorna

Årets tekniska lösning: Spara kvittot

Årets kundklubb: MQ

Årets satsning för ökad kundservice: Apotek Hjärtat

Årets butik: Lyxxa Helsingborg

Niklas Aronsson, vd Linas Matkasse

Niklas Aronsson VD Linas Matkasse

Klicka här för att gå vidare och se aktuella erbjudanden från Linas Matkasse!

Comments are closed.