Kräftpremiär

Årets kräftpremiär infaller som vanligt i augusti och för den som vill inspireras till klassiska och moderna rätter är det ett utmärkt tillfälle att påbörja en prenumeration på en matkasse. Linas matkasse, Matkomfort och Middagsfrid levererar alla matkassar utformade av dietister och kockar vilket garanterar god och nyttig mat som gör att man orkar med vardagen. Lagom till årets kräftpremiär brukar det dyka upp särskilda erbjudanden som lämpar sig för de ljumma sensommarkvällarna i augusti så håll utkik efter extrapriser och säsongsbetonade produkter från landets alla matkassar.

Årets kräftpremiär med Tasteline matkasse

Lagom till kräftpremiären brukar Tasteline matkasse lägga upp massor med tips på hur man gör kräftskivan lyckad. Som bekant handlar en bra kräftskiva inte bara om kräftorna utan lika mycket om tillbehören. Oavsett om du vill laga maten helt själv eller få hjälp i form av en praktisk matkasse så finns Tasteline tillgängliga för inspiration och tips. Förutom matkassar så erbjuder Tasteline flera tusen olika recept på maträtter från olika delar av världen och Sverige. Kolla in deras hemsida lagom till årets kräftpremiär för särskilda erbjudanden och tips på vad man kan laga för rätter som funkar bra med kräftor.

Kräftpremiär med Mathem – Sveriges livsmedelsbutik på nätet

Mathem är det givna valet för den som vill handla livsmedel på nätet. Det enorma utbudet passar alla olika smaker och du hittar en stor mängd ekologiska och kravmärkta produkter som alltid håller hög kvalitet. Årets kräftpremiär infaller den första onsdagen i augusti, även om det inte längre är lag på att kräftor inte får säljas innan det datumet. Denna lag existerade dock ända fram till 1994 eftersom myndigheterna var oroliga för att kräftan riskerade utrotning i Sverige eftersom den fiskades så pass hårt. Idag finns det möjlighet att köpa kräftor året om, men traditionen säger att man väntar fram till augusti. Håll koll på erbjudanden från Mathem när årets kräftpremiär börjar närma sig!

Kräftor hos Matkassen

Comments are closed.