Grilltema hos Middagsfrid i juni

Under vecka 23-26 är det grilltema hos Middagsfrid, vilket innebär matkassar fullmatade med härliga grillmiddagar, perfekta för ljumma försommarkvällar. Middagsfrid ligger i framkant när det gäller innovativa och klassiska recept som hela familjen uppskattar och deras grillkassar är inget undantag. Exempel på goda middagar som kommer med Middagsfrids grillkassar är bland annat klassiska hamburgare, ljuvliga fiskknyten, en kryddig kycklingbricka med tzatziki och fräscha sallader med fetaost. Är du en av alla svenskar som tar varje tillfälle som bjuds att sätta igång grillen så är Middagsfrids grilltema som en skänk från ovan. Grillkassarna finns i tre olika varianter beroende på hur stor familjen är och finns tillgängliga för beställning under hela juni månad.

Grillkassar från Middagsfrid ger en skön start på sommaren

På dessa breddgrader måste vi som bekant ta till vara på de få månader som solen skiner och vädret är varmt, och vad ger mer sommarkänsla än att grilla? Matkassarna som levereras under Middagsfrids grilltema innehåller samma variation som de vanliga matkassarna gör, med det undantaget att de alla passar utmärkt till grillen. Om du av någon anledning föredrar att inte grilla, så fungerar det så klart lika bra att laga maten i ugn. Ingredienserna och råvarorna håller alltid högsta kvalitet och består av en stor del ekologiska produkter.

Vinn en gasolgrill värd 10.000 med Middagsfrids grilltema

För alla som beställer minst två matkassar under Middagsfrids grilltema i juni, finns också chansen att vinna en gasolgrill värd ca 10.000 kronor. Ta chansen att få en ny grill samtidigt som du äter god och nyttig sommarmat från Middagsfrid. Glöm inte att om du aldrig provat en matkasse från Middagsfrid förut så får du alltid en generös rabatt. Du kan också köpa ett presentkort på en matkasse och ge bort till någon som fyller år eller som du helt enkelt tror skulle uppskatta en vecka med goda och nyttiga recept från Middagsfrid.

KLICKA HÄR FÖR ATT TÄVLA OCH KÖPA MIDDAGSFRID MATKASSE TILL KAMPANJPRIS!

Bild på Middagsfrid matkasse

Comments are closed.