Beställ ICA Matkasse

För den som vill prova på den inspirerande och populära tjänsten där matkassar, som är både färdigpackade och planerade, levereras hela vägen hem till ytterdörren, är ICA Matkassen ett tryggt och bra val. Att bli kund hos ICA Matkassen är enkelt och tar endast ett par minuter.

På ICAs hemsida, www.ica.se, hittar ni fliken ”Handla på nätet” nästan högst upp på sidan. Efter att ha klickat på denna möts ni av en rad erbjudanden förutom den färdiga matkassen. Är det just ICA Matkassen ni är ute efter klickar ni på fliken med samma namn i sidans vänsterspalt. Här finns all information ni behöver om såväl veckomenyer och olika varianter på kassarna som priser och leveransmöjligheter. Här hittar ni dessutom svar på de vanligaste frågorna och får även en inblick i hur det går till bakom kulisserna på ICA Matkassen.

Köp ICA Matkasse

Klicka på Beställknappen för att köpa matkassen

Till höger på sidan finns den röda Beställ-knappen. För att kunna ta del av ICA Matkassen behöver ni ha ett ICA Kort. Har ni inget ICA Kort kan ni smidigt skriva ut en ansökningsblankett på hemsidan eller fylla i en blankett i närmaste ICA-butik. Kortet kommer sedan på posten.

Använd dina uppgifter för ditt ICA bonuskort

Logga in på ICA med ditt bonuskort och köp ICA matkassen

När ni har loggat in fyller ni i vilken av matkassarna ni önskar prova på samt om ni vill hämta kassen i butik eller om ni hellre får kassen hemlevererad. Vill ni hämta er matkasse i butiken väljer ni er närmaste ICA-butik. Vill ni hellre få hemleverans får ni direkt besked om vilka butiker i ert område som erbjuder hemleverans. Välj butik och tryck sedan på Fortsätt.

Ni kommer nu till sidan där det är dags att fylla i kontaktuppgifter så att leveranspersonalen kan få tag i er i samband med er leverans. Skriv dessutom in eventuell portkod och antal trappor om ni bor i lägenhetshus. När uppgifterna är korrekt ifyllda väljer ni om ni vill ha leverans av matkassen varje eller varannan vecka, samt om den ska levereras på udda eller jämna veckor. Sist men inte minst väljer ni vilken vecka er första leverans ska ske.

När ni bekräftat alla uppgifter samt valt betalningssätt är er beställning klar och det är bara att vänta på er första leverans av ICA Matkassen. Smaklig måltid!

Besök Matkasseguidens Topplista – Klicka här!