ICA Matkassen

Som kund hos ICA Matkassen kan man känna sig trygg. ICA har länge arbetat med råvaror och kvalitetsprodukter och har därför en stor kunskap och erfarenhet vad gäller kost, näring och smak. ICAs egna kockar och dietister arbetar heltid med att ta fram recept, smaker, råvaror och menyer för att kunderna varje vecka ska få en smakupplevelse som passar hela familjen, samtidigt som både recept, råvaror och tillagningsmetoder varierar från vecka till vecka för en ökad inspiration och variation. Läs mer om vad som gäller för ICA Matkassen i ditt område.

Eftersom ICA Matkassen inte har någon bindningstid är det ett perfekt sätt att komma igång och hitta ny inspiration till matlagning. Det är lätt att fastna i ett matlagningsmönster där man i stort sett varierar mellan samma fem maträtter varje vecka och känner sig låst och oinspirerad. För vissa räcker det att ha ICA Matkassen hemma under en vecka för att hitta tillbaka till intresset och inspirationen för matlagning. För andra personer är det perfekt att ha kassen varannan vecka för att regelbundet matas med nya tips och smaker som de sedan kan använda sig av under de veckor då matkassen inte levereras.

Här kan du läsa mer om hur det fungerar med ICAs Matkasse

För den som har just brist på inspiration har ICA tagit fram en inspirationskasse där kunden får laga alla rätter från grunden, prova många nya smaker samtidigt som recept och råvaror är utvalda för att rätterna ska vara lättlagade. En perfekt kasse för den som vill hitta gnistan och motivationen till matlagning utan att för den sakens skull spendera mer tid i köket. För familjen som hellre äter enkel mat till ett lågt pris finns ICA Matkassen Billiga Veckan. Här får man enkel, men god och bra mat, till ett lågt pris. Maten är barnvänlig och kan innehålla vissa halvfabrikat för att spara er både pengar och tid. Om du har någon i familjen som är laktos- eller glutenintolerant så kan du läsa mer om det här.

Oavsett vilket leveranssätt och matkasse man faller för så kommer man men största sannolikhet inte att bli besviken. Eftersom ICA även har valt att satsa på specialkassar för de med laktosintolerans och glutenallergi finns det kassar som passar de flesta behov.

Köp Middagsfrid – Klicka här!